Skip to content

Waar training en gezondheid elkaar ontmoeten

Menu
Personal Training Online1

Personal Training via videobellen

Thuis trainen met een online aangeboden training. Veel mensen zijn dit gaan doen i.v.m. de coronacrisis en het sluiten van de sportscholen. Dit heeft natuurlijk veel voordelen. Maar waarschijnlijk herken je ook wel de nadelen:

 • Je vindt het lastig om een training te kiezen. Er is zoveel aanbod, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.
 • Je komt er regelmatig pas tijdens een training achter dat deze te licht of te zwaar voor je is. Dat demotiveert je.
 • Je bent lekker met een training bezig tot je een oefening moet doen die geen rekening houdt met die vervelende blessure waar je last van hebt. En er wordt geen alternatief geboden. Wat dan?
 • Je mist de stok achter de deur. Zo kom je snel in de verleiding om toch eerst die klusjes te doen die er nog liggen. En daardoor heb je vandaag toch niet getraind, ook al was je het wel van plan.
 • Je krijgt geen feedback over hoe je de oefeningen uitvoert. Hierdoor ben je bang dat je de oefening niet goed doet. En je vraagt je af of de oefening dan wel effectief is. Of je bent bang dat je hierdoor een blessure oploopt.
 • Je mist het persoonlijke contact, want je maakt graag een praatje.
online Personal Training (2)

Vraag je je nu af of er een manier is om thuis te trainen zonder die nadelen? Dan heb ik goed nieuws! Ik kan jou namelijk die mogelijkheid bieden in de vorm van online Personal Training. Want bij online Personal Training:

 • kun je trainingen doen die je leuk vindt en geschikt voor jou zijn.
 • kun je trainingen doen die qua intensiteit op jou worden afgestemd.
 • heb je een stok achter de deur, zodat je je niet af laat leiden door allerlei klusjes die nog gedaan moeten worden.
 • krijg je individuele begeleiding, zodat je de oefeningen goed uit kunt voeren.
 • loop je veel minder kans op vervelende blessures.
 • heb je persoonlijk contact en een gezellig praatje tijdens je training.
 • kun je de kans op een besmetting met een virus als corona, griep of verkoudheid vermijden.
 • kun je in alle privacy thuis trainen.
 • kun je de reistijd naar de sportschool vermijden, zodat je tijdwinst boekt.

 

Sanne ging jou voor en startte met online Personal Training:

Ik trainde ruim een maand bij Sandra toen corona uitbrak in Nederland. Ontzettend balen, want de sportscholen moesten dicht. Sandra kwam direct met het voorstel om digitaal te trainen. Ze zou het trainingsschema aanpassen en ik moest alleen een setje dumbbells aanschaffen. Sandra had de trainingen zo ingericht dat we met minimale materialen het maximale konden bereiken.

Sandra doet zelf alles voor vanuit haar trainingsruimte en kan, ondanks de digitale afstand, goed zien of de oefeningen op de juiste manier worden uitgevoerd. Er is ook nog genoeg ruimte voor uitleg en gezelligheid. We hebben in die 3,5e maand geen last gehad van slechte verbindingen of haperingen, dus het is een goede optie als de sportscholen dicht zijn of wanneer je vanuit huis personal training wilt.

 

 

Wil jij net als Sanne van al die voordelen genieten?
Ik heb de volgende pakketten voor je samengesteld:

De prijzen zijn inclusief btw.

Losse sessie

.

1 sessie van 1 uur

€ 44

3 maanden

1 keer per week

13 sessies van 1 uur

€ 520

3 maanden

2 keer per week

26 sessies van 1 uur

€ 988

Ook Peter zag de voordelen van online Personal Training:

Sandra helpt mij fit en gezond te blijven, ook online!

Met een drukke baan en veel zittend werk is het belangrijk om te blijven sporten en ontspannen door inspanning. Normaal doe ik dat met veel plezier twee keer per week bij Sandra in de trainingsruimte.

Sandra motiveert mij met creatieve en inspirerende lessen en is altijd oprecht geïnteresseerd. Daarnaast laat ze mij sporten op muziek van mijn keuze, ook erg leuk!

Nu dat tijdelijk niet kan door de COVID-19 beperkingen houden we twee keer per week een online sessie. Ook dat bevalt prima. Even wat meubeltjes aan de kant en met de laptop op een tafeltje gaat dat supergoed.

Ik ben blij dat we het sporten op deze manier ‘gewoon’ kunnen voortzetten.

 

ico classes1

 

Wil jij net als Peter van al die voordelen profiteren en starten met online Personal Training? Neem dan contact met mij op. Ik maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak met je voor een gratis online intakegesprek.

Ik wil online Personal Training doen!

Wil je eerst meer informatie en kennismaken? Ook dat kan. Vul mijn contactformulier hierboven in en vraag om een gratis informatiegesprek. Je kunt ook altijd eerst een losse sessie proberen, voor je een pakket afneemt. Besluit je daarna een pakket af te nemen, valt deze onder je pakket. Je betaalt dan de sessieprijs van het pakket i.p.v. € 44.

Heb je een vraag? Die mag je me natuurlijk stellen via het contactformulier hierboven. Maar kijk ook eens bij deze veel gestelde vragen. Misschien staat daar jouw antwoord ook bij.