Skip to content

Informatie

Wanneer u eenmaal de knoop doorgehakt heeft om door middel van Personal Training te willen investeren in uw gezondheid, bestaat de volgende stap uit het zoeken van een geschikte Personal Trainer. Een stap die nog best lastig kan zijn, aangezien er tegenwoordig een groeiend aantal Personal Trainers zich aanbiedt, ook in Heerhugowaard en omgeving. Vaak verschillen ze in opleidingsniveau, ervaring en persoonlijkheid. Welke Personal Trainer past dan het beste bij u?

Ten eerste wilt u natuurlijk een goed opgeleide Personal Trainer. Ten tweede is het belangrijk om een goed gevoel bij een Personal Trainer te hebben. Regelmatig leidt het starten met Personal Training namelijk tot een langdurige samenwerking. Hierbij is het opbouwen van een goede vertrouwensband met de Personal Trainer van essentieel belang om resultaat te boeken.

Om te zorgen dat u met dat goede gevoel aan een Personal Training traject start, biedt Sandra Personal Training een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan. In dit gesprek van ca. een uur kunt u uw wensen en doelen kenbaar maken en uw vragen stellen. Verder is het gesprek bedoeld om een beeld te krijgen van uw medische toestand, uw leefstijl en uw ervaring met sporten/bewegen. Daarnaast krijgt u een goed beeld van de werkwijze, visie, mogelijkheden en faciliteiten van Sandra Personal Training.

De volgende stap is het kiezen van een geschikt pakket. Sandra Personal Training biedt verschillende pakketten met soepele annulerings- en inhaalmogelijkheden aan. Zo is er altijd een pakket, dat aansluit bij uw wensen en de doelstelling die u wilt bereiken. Klik hier voor meer informatie en prijzen.

En dan gaat u daadwerkelijk starten! De eerste sessie bestaat uit een bewegingsassessment. Dit assessment bestaat uit verschillende oefeningen. Deze oefeningen geven een beeld over uw belastbaarheid, uw niveau en uw beweeglijkheid. Door deze punten in kaart te brengen, kan er een trainingsopbouw gekozen worden, die er voor zorgt dat de kans op blessures zo klein mogelijk blijft en de kans op succes zo groot mogelijk wordt.

Hoe het vervolg na het assessment er uit ziet, is individueel bepaald. Sandra Personal Training gaat uit van drie fases waarin, afhankelijk van uw doelstelling, de onderdelen bewegen, voeding en coaching aan bod kunnen komen. De coaching richt zich op hoe u mentaal omgaat met alle elementen die een bijdrage leveren aan het behalen van uw doel. Dat kunnen de onde

Chat openen
Hallo,
waarmee kan ik je helpen?