Your address will show here +12 34 56 78

Sandra


Sinds 1999 ben ik (1971) met plezier werkzaam in de fitnessbranche. De liefde voor dit vak begon als een hobby met het lesgeven van Body Combat van Les Mills. Dit naast mijn werk in het onderwijs. In 2005 heb ik voor een loopbaanverandering gekozen en ben ik een opleiding gaan volgen tot fitnessinstructeur. Daarna ben ik me verder gaan ontwikkelen tot Personal Trainer. In de loop der tijd heb ik ook steeds meer certificaten behaald voor het geven van Les Mills groepslessen en Zumba.


In de zomer van 2016 ben ik vanuit de Flevopolder verhuisd naar Heerhugowaard. Hierbij heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn droom te realiseren: Het openen van Sandra Personal Training te Heerhugowaard.


Wat mij het meest aanspreekt aan mijn beroep als Personal Trainer, is dat mensen door mijn begeleiding veranderingen teweeg kunnen brengen in hun leefstijl. Het geeft mij veel voldoening om te zien hoe mensen onder andere hun gezondheid verbeteren, meer zelfvertrouwen krijgen, fitter worden, sterker worden en soms zelfs een inspirerend voorbeeld voor hun omgeving worden.


De naam Sandra Personal Training die ik gekozen heb voor mijn studio, ligt dicht bij mezelf en bij mijn missie. In mijn voornaam Sandra zit het woord Sana verstopt. Dit betekent gezondheid. Het onderschrift: “Waar training en gezondheid elkaar ontmoeten” geeft weer waar mijn missie op gebouwd is: Mensen helpen met het veranderen van hun leefstijl. Dit op het gebied van verantwoord bewegen, gezonde voeding en het mentale vlak. Dit om uiteindelijk gezond, gelukkig en in balans ouder te worden.

  • Text Hover
  • Text Hover

Mijn opleidingen

Fit!vak: Fitnesstrainer A  

Fit!vak: Fitnesstrainer B

Fit!vak: Aerobicstrainer

Efaa: NASM Personal Training

LAPT

Chivo: Functioneel voeden

Funxtion

Les Mills: Body Combat, Body Step, Body Jam, Body Vive, Sh’bam

Zumba