Your address will show here +12 34 56 78
Prijzen


Prijzen en annuleringsvoorwaarden


Als u besluit te willen investeren in een gezondere leefstijl door te starten bij Sandra Personal Training, geeft u zichzelf een waardevol cadeau. Mensen zijn uniek en hebben verschillende doelstellingen. Sandra Personal Training biedt daarom verschillende pakketten aan, zodat er altijd een pakket is dat aansluit bij uw doelstelling en wensen.


Stok achter de deur pakket

Wilt u daadwerkelijk resultaat behalen, dan is het van groot belang om regelmatig en gedurende langere periode te trainen. Het ‘Stok achter de deur’ pakket is dan een geschikt pakket.


Prijzen voor een uur individuele Personal Training (inclusief BTW)

PeriodeAantal SessiesSessies per weekPrijs per Sessie 
3 maanden131€ 60
3 maanden262€ 58
3 maanden393€ 56
6 maanden261€ 58
6 maanden522€ 54
6 maanden783€ 50

Bij Sandra Personal Training is het naast individuele Personal Training ook mogelijk om in duo’s te trainen. Dit is mogelijk als uw doelstelling en trainingsniveau grotendeels overeenkomen.


Prijzen voor een uur Personal Training voor duo’s (inclusief BTW)

PeriodeAantal SessiesSessies per weekPrijs p.p. per Sessie 
3 maanden131€ 37
3 maanden262€ 36
3 maanden393€ 35
6 maanden261€ 36
6 maanden522€ 34
6 maanden783€ 32

Flex pakket

Wilt u graag meer vrijheid bij het inzetten van uw gekochte sessies, dan kan het ‘Flex’ pakket voor u een goede keuze zijn. Dit pakket is bijvoorbeeld heel geschikt als u veel in het buitenland bent en hierdoor niet in staat bent om wekelijks/regelmatig te trainen. U bent hierbij niet gebonden aan een looptijd of een aantal sessies per week.


Dit pakket is niet beschikbaar voor duo’s. Dit pakket is i.v.m. het vrije karakter niet geschikt als het bereiken van resultaten halen uw prioriteit heeft. In dat geval is het ‘Stok achter de deur’ pakket een betere keuze.


Prijzen per uur (inclusief BTW)

Aantal SessiesPrijs per Sessie 
13€ 68
26€ 65

Annuleringsvoorwaarden
  • De sessies moeten binnen de looptijd van 3 of 6 maanden opgemaakt worden.In overleg kan bij ziekte/blessures/vakantie de looptijd opgeschoven worden.
  • Dit is altijd ter beoordeling van Sandra Personal Training en zal per individuele situatie bepaald worden.
  • Bij ziekte/vakantie van de Personal Trainer schuift de looptijd automatisch op met de tijd dat de Personal Trainer ziek of op vakantie is.
  • Er kan maximaal 1 sessie per week ingehaald worden.
  • Annuleren kan tot 12 uur van te voren, de sessie kan dan in overleg op een ander tijdstip ingehaald worden, mits er een geschikt moment gevonden kan worden.
  • Sessies die binnen 12 uur van te voren worden geannuleerd, kunnen niet ingehaald worden en zijn voor rekening van de klant.
  • Bij duo’s wordt er geen restitutie verleend voor de persoon die niet aanwezig kan zijn.
  • Annuleren kan tot 12 uur van te voren, de sessie kan dan in overleg op een ander tijdstip ingehaald worden.
  • Sessies die binnen 12 uur van te voren worden geannuleerd, kunnen niet ingehaald worden en zijn voor rekening van de klant.
  • Wilt u met meer dan twee personen trainen, of heeft u andere wensen, klik op onderstaande link om contact op te nemen voor de mogelijkheden en prijzen.