Skip to content

Waar training en gezondheid elkaar ontmoeten

Menu

PH Leefstijlcoaching

Samen met Pauline Hougee van PH Leefstijlcoaching heb ik HAStikke gezond! opgezet. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan om onze kennis en kunde wat betreft het coachen op leefstijl te bundelen.

Samen bieden we de leefstijlprogramma’s HAStikke gezond worden! en HAStikke gezond blijven! aan. In deze twee programma’s van een half jaar begeleiden we onze deelnemers stapsgewijs naar een gezonder leven. In het eerste programma wordt de basis gelegd om gewenste doelen te kunnen bereiken. De nadruk ligt vooral op voeding en bewegen. In het tweede halfjaar vindt er een stuk verdieping plaats. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het vol houden van de nieuwe gezonde leefstijl. Beide programma’s bestaan uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. Door middel van de groepsbijeenkomsten hebben deelnemers steun aan elkaar en kunnen ervaringen en successen uitwisselen. Daarnaast zorgen de individuele gesprekken ervoor dat de begeleiding persoonlijk en op maat is.

Pauline en ik hebben samen de opleiding tot erkend leefstijlcoach gedaan bij de Leefstijlcoach Academy van Brickhouse. We bieden een evidence based methode aan. Er wordt aandacht besteed aan de BRAVO leefstijlfactoren: bewegen, roken, alchol, voeding en ontspanning. Daarnaast maken we gebruik van diverse coachmodellen en –technieken om een duurzame gezonde gedragsverandering te kunnen volhouden.

De programma’s en de website van HAStikke gezond! zijn nog in ontwikkeling. In verband met de situatie rondom corona zijn we aan het bekijken hoe wij het programma aan kunnen passen. Wil je op de hoogte gehouden worden over de start van ons eerste programma? Stuur dan even een bericht via het contactformulier.

 

Leefstijlcoach HAStikke gezond!

Profess Fysio

Soms hebben klanten lichamelijke klachten, die ondanks een zorgvuldig gekozen trainingsopbouw blijven bestaan. Meestal is er dan een onderliggend probleem aanwezig. Ik verwijs dan graag door naar Profess Fysio. Robbin en Ivar zijn ervaren fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Zij zijn gedreven om de klacht(en) vanuit een geheel te onderzoeken en behandelen. Daarbij staat een duidelijke uitleg centraal zodat de klant actief mee kan werken aan zijn/haar herstel. Eerlijkheid, zorgvuldigheid, duidelijkheid en aandacht zijn de speerpunten van dit team.

fysio