Skip to content

Reviews

“Personal Training, ik moest er niks van weten. Het beeld van afgebeuld worden door een superfitte trainer sprak me niet aan. En aan het zoveelste dieet beginnen, waar ik chagrijnig van werd zag ik helemaal niet zitten. Een killerbody creëren leek me ten eerste niet leuk en ten tweede voor mij onbereikbaar.

Maar toen mijn werk me steeds zwaarder afging, ik de sportschool bijna een jaar alleen aan het sponsoren was, steeds minder energie begon te krijgen, bij elke trap die ik opliep buiten adem was, merkte dat de weegschaal een steeds hoger cijfer begon aan te geven en ik niet lekker meer in mijn vel zat, kon ik er niet langer omheen. Er moest iets gebeuren…… Ik had een Personal Trainer nodig!

Zo ben ik bij Sandra terecht gekomen. En daar ben ik blij mee! Ze heeft de gevarieerde trainingen opgebouwd in intensiteit en afgestemd op mijn niveau, waardoor ik mijn grenzen steeds verder durfde te verleggen. En met resultaat: Ik voel me stukken beter! Mijn energie is terug en een trap oplopen doe ik nu fluitend. En wat me nog het meest heeft verbaasd: voor het eerst in mijn leven ben ik sporten echt leuk gaan vinden!”

Ik moest er wel aan wennen dat ze niet met voorgeschreven eetlijstjes werkt. Sandra coacht vooral op eetgedrag, waardoor het afvallen minder snel gaat dan bij het volgen van een streng dieet. Bij Sandra heb ik inzicht gekregen in mijn eetpatroon, geleerd wat mijn valkuilen zijn en hoe ik deze kan herkennen en vermijden. Stap voor stap heb ik mijn eetgewoonten aangepast en het patroon van steeds weer een nieuw dieet proberen doorbroken. Ik stond gek te kijken toen ze blij was met een terugval die ik op een gegeven moment had. Maar daardoor heb ik kunnen leren hoe ik in de toekomst met een terugval om kan gaan.  

En nu ben ik de Personal Training aan het afbouwen. In het begin had ik twee trainingen per week nodig. Inmiddels is één training per twee weken voor mij voldoende en ben ik niet langer alleen maar sponsor van mijn sportschool. Ik verwacht zelfs binnenkort zelfstandig verder te kunnen. Het is fijn om te weten dat ik altijd bij Sandra aan kan kloppen als ik weer een steuntje in de rug nodig heb.

Kortom: Ik heb van Sandra geleerd om stap voor stap veranderingen in mijn leefstijl door te voeren. Veranderingen die niet te rigoureus zijn, maar veranderingen die voor mij werken, in mijn drukke leefpatroon passen en vol te houden zijn. Door Sandra’s aanpak heb ik ervaren dat het belangrijk is dat ik me zowel mentaal en lichamelijk fit en veerkrachtig voel. Ik heb helemaal geen killerbody nodig om lekker in mijn vel te zitten! 

En nu wil ik wat ik bereikt heb uiteraard vasthouden. Voor mij is het noodzakelijk om mijn focus hierop te houden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een citaat dat mij helpt herinneren aan wat voor mij zo belangrijk is. En deze hangt nu op mijn koelkast:

Mens sana  in corpore sano
(Een gezonde geest in een gezond lichaam.) 


Als je goed kijkt, zie je dat er geen naam bij deze review staat. Dit is dan ook geen echte review. Maar het zou zomaar een echte review kunnen worden. Van jou misschien? Maak dan hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek. Dan gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jouw naam straks bij deze review past! 

Hieronder vind je de echte reviews die door mijn klanten geschreven zijn. Klanten die ik heb mogen begeleiden om te bereiken wat belangrijk voor ze is. Ik wil ze hierbij hartelijk bedanken voor de moeite die ze genomen hebben om hun ervaring met Sandra Personal Training op schrift te zetten. 

Ben je al klant van Sandra Personal Training en wil je graag jouw ervaring delen? Dan kun je jouw review schrijven door op de knop “Schrijf uw review” te drukken. De handleiding vind je helemaal onderaan deze pagina.

Luister niet alleen naar mij. Dit is wat mensen over mij zeggen.

Chat openen
Hallo,
waarmee kan ik je helpen?