Skip to content

Review van John 55+

Review van John 55+

Als klant van het eerste uur van Sandra Personal Training (SPT) kan ik wel zeggen dat ik een goed beeld heb gekregen van de werkwijze van Sandra en van de positieve ontwikkeling die zij het afgelopen jaar heeft doorgemaakt op het terrein van de lifestyle coaching.

Sandra is voor mij letterlijk een reddingsboei geweest die mijn gezondheid en vitaliteit met sprongen heeft doen vooruitgaan. Als vijftiger met een zittend beroep met lange werkdagen en afspraken buitenshuis had ik mij een levensstijl aangemeten die uiteindelijk bedreigend werd voor mijn gezondheid.

Op advies ben ik bij Sandra terechtgekomen vanwege haar persoonlijke maar ook wel een directe aanpak.

Tot mijn verbazing ontstond er tijdens de trainingen vrij snel een vertrouwensband die de basis is voor het trainings- en coaching traject dat we aan het doorlopen zijn.

De trainingsfaciliteiten zijn bij SPT modern, schoon en lekker koel. Er staat niet een serie apparaten waarop je jezelf maar moet vermaken maar er wordt op een intensieve en gevarieerde manier door Sandra gebruik gemaakt van de aanwezige toestellen, hulpmiddelen en ruimte om mij persoonlijk te trainen. Mijn training bestaat uit een uur intensief werken inclusief een goede warming-up en cooling-down. In de tijd dat ik bij Sandra train heb ik voor mijn gevoel altijd weer een nieuwe sportieve uitdaging waardoor sporten ook leuk blijft. Vaak is er na afloop ook nog even tijd voor een lekker kopje koffie 😉

Meer recent zijn we een coaching traject ingegaan om mijn ingesleten gedrag inzichtelijk te maken en waar nodig te veranderen opdat ik uiteindelijk makkelijker een gezonder leven kan gaan leiden. Ik heb er alle vertrouwen in dat mij ook dit, samen met Sandra, gaat lukken. De wijze van coaching is geheel op mij als persoon afgesteld zodat ik mij ook hierin, net als het sporten, gewaardeerd voel.

Ik kan SPT aan iedereen van harte aanbevelen. Sandra bedankt dat je mijn leven weer hebt teruggegeven!

sana logo

P.s. Ben je benieuwd naar mijn volgend Sanablog artikel? Meld je dan onderaan dit artikel aan voor mijn nieuwsbrief, zodat je mijn volgend artikel niet mist.

Chat openen
Hallo,
waarmee kan ik je helpen?