Skip to content

Review van Tienko

Review van Tienko

Beste Sandra,

Mijn lijf wil ik soepel houden en qua conditie en gewicht wil ik gezond blijven. Zelf heb ik gemerkt dat mij de discipline om daar intensief en gericht aan te werken vaak voor ontbreekt. Alweer ruim twee jaar werk ik daarom met jou als personal trainer.

Jij bent als PT’er een mensgericht, meedenkende en ter zake kundige professional. Goed geschoold, op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op bewegingsgebied en verantwoord bezig waar het gaat om belasten van lijf en leden. Je luistert en vraagt actief naar de klantwensen en speelt daar met een persoonlijk programma op in. Of je nu krachttraining, cardio of anderszins wilt je maakt het voor elkaar. Ook op voedingsgebied sta jij je mannetje als het om advies gaat.

Toen ik vorig jaar uitviel en na een aantal maanden terugkwam stond je er gelijk met een uitgebalanceerd en persoonlijk trainingsschema. Je neemt geen risico’s, maar haalt wel het beste in mij boven als het om gezond bewegen gaat. Je forceert niet, maar bent wel duidelijk.

Door jouw 1 op 1 trainingsaanpak, je ruime tijdplanning en jouw prachtige trainingslocatie in Heerhugowaard is privacy verzekerd. Dat vind ik prettig.

Als ze mij in de toekomst om een betrouwbare klantvriendelijke personal trainer+ vragen, die vakmanschap uitdraagt, dan zal ik jou zeker aanbevelen.

sana logo

P.s. Ben je benieuwd naar mijn volgend Sanablog artikel? Meld je dan onderaan dit artikel aan voor mijn nieuwsbrief, zodat je mijn volgend artikel niet mist.

Chat openen
Hallo,
waarmee kan ik je helpen?