Your address will show here +12 34 56 78

Hier kunt u Sandra Personal Training beoordelen:

    Handleiding:
1. Klik op “Schrijf uw review”.
2. Vul uw naam in bij “Uw naam”.
3. Vul uw E-mailadres in bij “Uw E-mail adres” . (Uw E-mail adres zal niet op deze site worden gepubliceerd).
4. Geef het aantal sterren aan “bij Rating”. 
5. Schrijf uw ervaring bij “review”.
6. Zet een vinkje bij dat u geen robot bent Klik op de knop “opslaan”.
7. U krijgt een nieuw venster, klik op “OK”.  
     
Hartelijk dank.

Schrijf uw review
1
2
3
4
5
Opslaan
     
Cancel
Schrijf uw review
Gemiddelde waardering:  
 3 reviews
by Jeroen van der Weele on Sandra Personal Training

Ik heb Sandra leren kennen toen zij nog werkzaam was in de polder (Lelystad). "Ik ben geen sporter en zal ook geen sporter worden", zo gaf ik Sandra aan in het intake-gesprek. Dat is en blijft overigens zo. Maar door de PT-sessies met Sandra ben ik regelmatiger gaan sporten (gemiddeld 3x per week) en vind ik het ook nog leuk! Het feit dat er ook nog resultaten geboekt worden, maakt de kick compleet natuurlijk. Ik kan Sandra van harte aanbevelen!

by Marieke de Vos on Sandra Personal Training

Al een tijdje dacht ik na over Personal Training. Na een rugoperatie lukte het maar niet om vanuit fysiotherapie uit te bouwen naar een ‘ normaal’ sport en beweegpatroon. Uiteindelijk kwam ik uit bij Sandra. Zij nam de tijd, luisterde en won informatie in bij de specialisten waar ik eerder ben geweest: absoluut een onderscheidende aanpak hetgeen mij het vertrouwen gaf dat ik nodig had.
Met afwisselende oefeningen en sessies heb ik de vooraf gestelde doelen gehaald en zijn we nieuwe doelen aan het formuleren, heerlijk!
Wat ook een pluim verdient is de flexibiliteit die geboden wordt, zo kan ik PT goed combineren (en blijven volhouden) naast mijn gezin en mijn werk.

by M.L.A.Comans on Sandra Personal Training

Sandra werkt serieus en zoekt samen met je naar haalbare doelstellingen. Door haar persoonlijke aandacht en belangstelling en psychologisch inzicht weet ze je blijvend te motiveren. Ik sport lekker in de goed geoutilleerde praktijk. Groet, Marc Comans