Your address will show here +12 34 56 78
Reviews


“Personal Training, ik moest er niks van weten. Het beeld van afgebeuld worden door een superfitte trainer sprak me niet aan. En aan het zoveelste dieet beginnen, waar ik chagrijnig van werd zag ik helemaal niet zitten. Een killerbody creëren leek me ten eerste niet leuk en ten tweede voor mij onbereikbaar.


Maar toen ik de sportschool bijna een jaar alleen aan het sponsoren was, steeds minder energie begon te krijgen, bij elke trap die ik opliep buiten adem was, merkte dat de weegschaal een steeds hoger cijfer begon aan te geven en ik niet lekker meer in mijn vel zat, kon ik er niet langer omheen. Er moest iets gebeuren…… Ik had een Personal Trainer nodig!


Zo ben ik bij Sandra terecht gekomen. En daar ben ik blij mee! Ze heeft de gevarieerde trainingen opgebouwd in intensiteit en afgestemd op mijn niveau, waardoor ik mijn grenzen steeds verder durfde te verleggen. En met resultaat: Ik voel me stukken beter! Mijn energie is terug en een trap oplopen doe ik nu fluitend. En wat me nog het meest heeft verbaasd: voor het eerst in mijn leven ben ik sporten echt leuk gaan vinden!”


Ik moest er wel aan wennen dat ze niet met voorgeschreven eetlijstjes werkt. Sandra coacht vooral op eetgedrag, waardoor het afvallen minder snel gaat dan bij het volgen van een streng dieet. Bij Sandra heb ik inzicht gekregen in mijn eetpatroon, geleerd wat mijn valkuilen zijn en hoe ik deze kan herkennen en vermijden. Stap voor stap heb ik mijn eetgewoonten aangepast en het patroon van steeds weer een nieuw dieet proberen doorbroken. Ik stond gek te kijken toen ze blij was met een terugval die ik na een paar maanden had. Maar daardoor heb ik kunnen leren hoe ik in de toekomst met een terugval om kan gaan.  


En nu ben ik de Personal Training aan het afbouwen. In het begin had ik twee trainingen per week nodig. Inmiddels is één training per twee weken voor mij voldoende en ben ik niet langer alleen maar sponsor van mijn sportschool. Ik verwacht zelfs binnenkort zelfstandig verder te kunnen. Het is fijn om te weten dat ik altijd bij Sandra aan kan kloppen als ik weer een steuntje in de rug nodig heb.


Kortom: Ik heb van Sandra geleerd om stap voor stap veranderingen in mijn leefstijl door te voeren. Veranderingen die niet te rigoureus zijn, maar veranderingen die voor mij werken, in mijn drukke leefpatroon passen en vol te houden zijn. Door Sandra’s aanpak heb ik ervaren dat het belangrijk is dat ik me zowel mentaal en lichamelijk fit en veerkrachtig voel. Ik heb helemaal geen killerbody nodig om lekker in mijn vel te zitten! 


En nu wil ik wat ik bereikt heb uiteraard vasthouden. Voor mij is het noodzakelijk om mijn focus hierop te houden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een citaat dat mij helpt herinneren aan wat voor mij zo belangrijk is. En deze hangt nu op mijn koelkast:Mens sana  in corpore sano
(Een gezonde geest in een gezond lichaam.) 


Als u goed kijkt, ziet u dat er geen naam bij deze review staat. Dit is dan ook geen echte review. Maar het zou zomaar een echte review kunnen worden. Van u misschien? Maak dan hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek. Dan gaan we samen aan de slag om te zorgen dat uw naam straks bij deze review past! 


Hieronder vindt u de echte reviews die door mijn klanten geschreven zijn. Klanten die ik heb mogen begeleiden om te bereiken wat belangrijk voor ze is. Ik wil ze hierbij hartelijk bedanken voor de moeite die ze genomen hebben om hun ervaring met Sandra Personal Training op schrift te zetten. 


Bent u al klant van Sandra Personal Training en wilt u graag uw ervaring delen? Dan kunt u uw review schrijven door op de knop “Schrijf uw review” te drukken. De handleiding vindt u helemaal onderaan deze pagina.


Hier kunt u Sandra Personal Training beoordelen:

Schrijf uw review
1
2
3
4
5
Opslaan
     
Cancel
Schrijf uw review
Sandra Personal Training
Gemiddelde waardering:  
 6 reviews
by Petra on Sandra Personal Training

Sandra's trainingen zijn op maat gemaakt. Door de geleidelijke opbouw van de oefeningen kan je lichaam mee groeien in de trainingen. Zelf heb ik een dubbele hernia en dat is bij reguliere trainingen lastig. Daar Sandra trainingen geeft die op jouzelf, jouw eigen bouw en eventuele ongemakken is gebaseerd, kun je ondanks die ongemakken toch werken aan je fitheid. Geen enkele les is gelijk aan de voorgaande, waardoor elke training leuk blijft. Sandra is een aardig persoon, die met jou mee denkt en jou nooit af kraakt. Ook kan zij de voorbereide training direct veranderen als de situatie daartoe aanleiding geeft. Met veel plezier sport ik bij Sandra Personal Training en ik beveel het van harte aan om een les bij haar te volgen.
De faciliteiten bij Sandra Personal Training zijn van een A-klasse. Je hebt een privé kleedkamer met doucheruimte in een uiterst moderne opzet. Het is er altijd schoon. Zelfs een kapstok met kleding hanger ontbreekt niet.
Ik heb zowel privé trainingen genoten als ook trainingen samen met mijn man en beide trainingen bevielen mij (en ook mijn man) zeer goed.

by Heleen on Sandra Personal Training

Sandra is een vriendelijke en motiverende PT.
Elke les is weer anders, andere oefeningen en andere soorten sport.
Luistert ook zeker naar wat jij te zeggen hebt, en handelt er ook naar.

by Saskia on Sandra Personal Training

Ik kwam bij Sandra om weer aan mijzelf te gaan werken na een periode van weinig sporten. Juist de persoonlijke aandacht van Sandra hielp mij de fun in het sporten terug te vinden. Ze luisterde goed naar wat ik wilde en paste haar programma daarop aan, ook al verschilde dit wekelijks en wilde ik soms dansen en soms boxen. Alles was mogelijk en dan kreeg ik door de weeks ook nog een bericht met mijn resultaten en een vraag hoe een gesprek (of wat ik die week ook had) was gegaan. Ze is betrokken, ze stimuleert je net dat stapje meer te doen en is een hele fijne PERSONAL trainer. Omdat de trainingsruimte op een geheel eigen verdieping in huis is en er 2 kleedkamers en douches zijn ben je echt alleen met Sandra en train je ook alleen met haar. Je parkeert voor de deur, komt binnen, krijgt een persoonlijke kleedkamer en douche en in de workoutruimte is van alle materialen voorzien. Kortom een superervaring bij een hele fijne coach. Ik heb mijn plezier in sporten terug gevonden en daarmee ook een groot deel van mijn zelfvertrouwen.

by Jeroen van der Weele on Sandra Personal Training

Ik heb Sandra leren kennen toen zij nog werkzaam was in de polder (Lelystad). "Ik ben geen sporter en zal ook geen sporter worden", zo gaf ik Sandra aan in het intake-gesprek. Dat is en blijft overigens zo. Maar door de PT-sessies met Sandra ben ik regelmatiger gaan sporten (gemiddeld 3x per week) en vind ik het ook nog leuk! Het feit dat er ook nog resultaten geboekt worden, maakt de kick compleet natuurlijk. Ik kan Sandra van harte aanbevelen!

by Marieke de Vos on Sandra Personal Training

Al een tijdje dacht ik na over Personal Training. Na een rugoperatie lukte het maar niet om vanuit fysiotherapie uit te bouwen naar een ‘ normaal’ sport en beweegpatroon. Uiteindelijk kwam ik uit bij Sandra. Zij nam de tijd, luisterde en won informatie in bij de specialisten waar ik eerder ben geweest: absoluut een onderscheidende aanpak hetgeen mij het vertrouwen gaf dat ik nodig had.
Met afwisselende oefeningen en sessies heb ik de vooraf gestelde doelen gehaald en zijn we nieuwe doelen aan het formuleren, heerlijk!
Wat ook een pluim verdient is de flexibiliteit die geboden wordt, zo kan ik PT goed combineren (en blijven volhouden) naast mijn gezin en mijn werk.

by M.L.A.Comans on Sandra Personal Training

Sandra werkt serieus en zoekt samen met je naar haalbare doelstellingen. Door haar persoonlijke aandacht en belangstelling en psychologisch inzicht weet ze je blijvend te motiveren. Ik sport lekker in de goed geoutilleerde praktijk. Groet, Marc Comans

    Handleiding:
1. Klik op “Schrijf uw review”.
2. Vul uw naam in bij “Uw naam”.
3. Vul uw E-mailadres in bij “Uw E-mail adres” . (Uw E-mail adres zal niet op deze site worden gepubliceerd).
4. Geef het aantal sterren aan “bij Rating”.
5. Schrijf uw ervaring bij “review”.
6. Zet een vinkje bij dat u geen robot bent Klik op de knop “opslaan”.
7. U krijgt een nieuw venster, klik op “OK”.
Hartelijk dank.