Your address will show here +12 34 56 78

Hier kunt u Sandra Personal Training beoordelen:

Schrijf uw review
1
2
3
4
5
Opslaan
     
Cancel
Schrijf uw review
Gemiddelde waardering:  
 6 reviews

Sandra's trainingen zijn op maat gemaakt. Door de geleidelijke opbouw van de oefeningen kan je lichaam mee groeien in de trainingen. Zelf heb ik een dubbele hernia en dat is bij reguliere trainingen lastig. Daar Sandra trainingen geeft die op jouzelf, jouw eigen bouw en eventuele ongemakken is gebaseerd, kun je ondanks die ongemakken toch werken aan je fitheid. Geen enkele les is gelijk aan de voorgaande, waardoor elke training leuk blijft. Sandra is een aardig persoon, die met jou mee denkt en jou nooit af kraakt. Ook kan zij de voorbereide training direct veranderen als de situatie daartoe aanleiding geeft. Met veel plezier sport ik bij Sandra Personal Training en ik beveel het van harte aan om een les bij haar te volgen.
De faciliteiten bij Sandra Personal Training zijn van een A-klasse. Je hebt een privé kleedkamer met doucheruimte in een uiterst moderne opzet. Het is er altijd schoon. Zelfs een kapstok met kleding hanger ontbreekt niet.
Ik heb zowel privé trainingen genoten als ook trainingen samen met mijn man en beide trainingen bevielen mij (en ook mijn man) zeer goed.

Sandra is een vriendelijke en motiverende PT.
Elke les is weer anders, andere oefeningen en andere soorten sport.
Luistert ook zeker naar wat jij te zeggen hebt, en handelt er ook naar.

Ik kwam bij Sandra om weer aan mijzelf te gaan werken na een periode van weinig sporten. Juist de persoonlijke aandacht van Sandra hielp mij de fun in het sporten terug te vinden. Ze luisterde goed naar wat ik wilde en paste haar programma daarop aan, ook al verschilde dit wekelijks en wilde ik soms dansen en soms boxen. Alles was mogelijk en dan kreeg ik door de weeks ook nog een bericht met mijn resultaten en een vraag hoe een gesprek (of wat ik die week ook had) was gegaan. Ze is betrokken, ze stimuleert je net dat stapje meer te doen en is een hele fijne PERSONAL trainer. Omdat de trainingsruimte op een geheel eigen verdieping in huis is en er 2 kleedkamers en douches zijn ben je echt alleen met Sandra en train je ook alleen met haar. Je parkeert voor de deur, komt binnen, krijgt een persoonlijke kleedkamer en douche en in de workoutruimte is van alle materialen voorzien. Kortom een superervaring bij een hele fijne coach. Ik heb mijn plezier in sporten terug gevonden en daarmee ook een groot deel van mijn zelfvertrouwen.

by Jeroen van der Weele on Sandra Personal Training

Ik heb Sandra leren kennen toen zij nog werkzaam was in de polder (Lelystad). "Ik ben geen sporter en zal ook geen sporter worden", zo gaf ik Sandra aan in het intake-gesprek. Dat is en blijft overigens zo. Maar door de PT-sessies met Sandra ben ik regelmatiger gaan sporten (gemiddeld 3x per week) en vind ik het ook nog leuk! Het feit dat er ook nog resultaten geboekt worden, maakt de kick compleet natuurlijk. Ik kan Sandra van harte aanbevelen!

by Marieke de Vos on Sandra Personal Training

Al een tijdje dacht ik na over Personal Training. Na een rugoperatie lukte het maar niet om vanuit fysiotherapie uit te bouwen naar een ‘ normaal’ sport en beweegpatroon. Uiteindelijk kwam ik uit bij Sandra. Zij nam de tijd, luisterde en won informatie in bij de specialisten waar ik eerder ben geweest: absoluut een onderscheidende aanpak hetgeen mij het vertrouwen gaf dat ik nodig had.
Met afwisselende oefeningen en sessies heb ik de vooraf gestelde doelen gehaald en zijn we nieuwe doelen aan het formuleren, heerlijk!
Wat ook een pluim verdient is de flexibiliteit die geboden wordt, zo kan ik PT goed combineren (en blijven volhouden) naast mijn gezin en mijn werk.

by M.L.A.Comans on Sandra Personal Training

Sandra werkt serieus en zoekt samen met je naar haalbare doelstellingen. Door haar persoonlijke aandacht en belangstelling en psychologisch inzicht weet ze je blijvend te motiveren. Ik sport lekker in de goed geoutilleerde praktijk. Groet, Marc Comans

    Handleiding:
1. Klik op “Schrijf uw review”.
2. Vul uw naam in bij “Uw naam”.
3. Vul uw E-mailadres in bij “Uw E-mail adres” . (Uw E-mail adres zal niet op deze site worden gepubliceerd).
4. Geef het aantal sterren aan “bij Rating”. 
5. Schrijf uw ervaring bij “review”.
6. Zet een vinkje bij dat u geen robot bent Klik op de knop “opslaan”.
7. U krijgt een nieuw venster, klik op “OK”.  
     
Hartelijk dank.